Het was me het weekje wel hoor !!!
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg René & Astrid
10 November 2009 | Kenia, Nairobi
Dinsdag 27 oktober vertrok ik weer met de KLM richting Addis Abeba en deze vlucht heeft een tussenstop in Khartoum, Soedan. Aangezien de baanverlichting haperde, hadden wij anderhalf vertraging en landde ik uiteindelijk om 22.30 uur op Addis.
Woensdag 28 oktober moest ik weer naar het vliegveld omdat ik naar Djibouti moest in verband met een havenbezoek van een NL Marine schip. Helaas is het schip door omstandigheden niet binnen gekomen maar uiteindelijk zijn het toch nog nuttige dagen geweest. Vrijdag 30 oktober ben ik terug gevlogen met jawel anderhalf uur vertraging. Woensdag 4 november moest ik 1 dag op en neer naar Nairobi en dat was ook wel weer een belevenis. Voor het eerst ben ik de evenaar gepasseerd en heb ik in Nairobi een kudde giraffes gezien en jawel met anderhalf uur vertraging retour naar Addis Abeba. Gelukkig hoef ik voorlopig even niet meer te vliegen en ben ik aan het aftellen naar 21 november want dan komt René weer thuis en blijft dan in Addis tot eind maart 2010. Daarna volgt er een periode van verlof, huis zoeken in Albacete, verhuizing, repatriëring en vervoeren van de huisdieren maar we kijken er ondanks de drukte heel erg naar uit.
Tot mailens en de groeten uit een zeer zonnig Addis Abeba.
10 November 2009 - 12:26
Eric & Serke:
Van Harte gefeliciteerd "oma".
Zo te lezen hebben jullie je goed vermaakt en ben je lekker druk.
Groetjes uit een zonnig Florida voor een korte vakantie en de geboorte van Serke d'r neefje.
Ciao Eric & Serke -
12 November 2009 - 08:32
Henk:
PROFICIAT!
Heeft even mogen duren, maar nu is het eindelijk zover!
En ja, Albacete, tis er leuk en mooi. Lekker weer nu. En een leuke stad om te bezichtigen. Als jullie er wonen, kom ik vast wel een keer kijken.
Tût, Henk